ZVEZDE GRANDA: Oni su prošli u četvrti krug


Nova epizoda trećeg kruga “Zvezda Granda” donela je mnogo fantastičnih nastupa i duhovitih rasprava koje će se dugo prepričavati. Marija Šerifović je otkrila da je razlika između Jelene Karleuše i nje u tome što je ona tu da savetuje sve kandidate, dok diva konstantno traži novu Lejdi Gagu.

To se pokazalo i tokom jednog ženskog duela kad je Jelena rekla da nijedna od dve kandidatkinje nije materijal da postane zvezda. Na to se nadovezao Aca Lukas koji je rekao da se zvezde rađaju i da bi ceo žiri trebao da ode ispred porodilišta i da čeka da se to dogodi. Ovo je nasmejalo sve do suza, a popularni folker je dodao kako kad se zvezda rodi onda će se svi slikati sa njom i to će ujedno biti kraj serijala.

Žiri se odlično zabavljao i tokom nastupa sjajnih kandidata koji su ponovo pokušali da ostave utisak ne samo pevanjem već i scenskim nastupom. U tome su uspeli: Bojan Davidović, Milana Stevanov, Jovana Vasić, Mirjana Šišić Pavlović, Kristina Nina Jovanović, Miloš Živković, Valentino Perutina, Adnan Jerlagić, Elvin Čavkić, Nemanja Todorović i Miralem Ramić. Čestitamo i želimo im puno sreće u četvrtom krugu!

Comments 0

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

ZVEZDE GRANDA: Oni su prošli u četvrti krug

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format